Termeni si conditii

CONTRACTUL COMERCIAL ȘI TERMENII DE RETUR ASUMATE DE CLIENT, ÎN MOMENTUL EFECTUĂRII UNEI COMENZI

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Dacă nu acceptăți acești “Termeni și Condiții” nu folosiți acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul pe care îl comercializam astfel:

 • culorile pot diferi că nuanță datorită calității imaginii și setărilor monitorului;
 • așezarea imprimeului/desenului în funcție de încadrarea la croire în procesul de producție.

Totodată ne rezervăm dreptul că în cazul anumitor comenzi cu valori mari și greutăți mari să cerem plata integrală sau parțială în avans.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați că utilizator.

Sunteți de acord și acceptăți că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adaugă orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri.

Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare că utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să va blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în formă în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. CLARYS.RO nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. CLARYS.RO nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). CLARYS.RO și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective în România.

Toate produsele beneficiază de GARANȚIE. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de CLARYS.RO oricărui client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de CLARYS.RO de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință și a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul în care, clientul efectuează plata efectivă a comenzii, indiferent de metodă aleasă(cash-prin livrare cu ramburs, cu cardul sau altă metodă). Factură proforma, din interiorul coletului ține loc de contract de vânzare-cumpărare.

Comandă

Puteți face o comandă la noi prin completarea formularului nostru de comandă, telefonic sau prin email. După comandă, veți primi o copie a comenzii pe adresa de e-mail pe care ați folosit-o în formularul de comandă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comandă dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă această nu se întâmplă, înțelegem că acceptăți detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise.
Codurile de reducere nu se pot cumula și se pot folosi doar în limita unui singur cod pe comandă. De asemenea, codurile se aplică doar la comenzi a căror valoare minimă, excluzând costurile de livrare, este de 100 lei.

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere, oriunde în România.
Expedierea unei comenzi are loc după ce ați primit e-mail-ul de confirmare a expedierii.

Termenul de livrare a comenzilor este în mod normal de maxim 72 de ore de la expedierea comenzii. Totuși ne rezervăm dreptul să livrăm produsele în maxim 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.
De asemenea în perioada sărbătorilor pot există întârzieri în livrarea comenzilor datorate volumului mare de comenzi recepționate sau aglomerării de livrări prin firmele de curierat naționale, caracteristică sărbătorilor. În aceste perioade vom afișa pe site mesaje cu privire la întârzierea livrărilor.

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea de 300 RON. Costul transportului pentru comenzile sub 300 RON este de 20 lei, oriunde pe teritoriul României.

Ne rezervăm dreptul să întârziem sau să anulăm comenzi și livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comandă dacă:

 • nu avem pe stoc produsul comandat (epuizarea stocului)
 • a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului
 • ați produs daune site-ului CLARYS.RO prin repetate schimburi de produse fără motive întemeiate sau comenzi neridicate
 • limbaj licențios sau amenințări
 • pretenții nejustificate și exagerate asupra anumitor tipuri de produse care în prealabil au toate specificațiile afișate în pagină de produs.

Posibilitate de retur în 14 zile

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.
Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suportă alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul întră în posesia fizică a produsului. 

Condiții generale pentru returul produselor vândute și livrate.

 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, nefolosit, fără deteriorari sau rupturi.
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate în site la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Produsele cumparate pot fi returnate urmand pasii de mai jos:

1.     Completează formularul de retur asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.

2.     După aprobarea cererii de retur vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

3.     In cazul unui schimb, produsul va ajunge mai intai la noi in depozit pentru a putea fi verificat si apoi se trimite produsul cu care se efectueaza schimbul.

4.     Rambursarea banilor se face in contul IBAN comunicat de dvs. in maxim 14 zile calendaristice.

Cerere de retur anulată

Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

 • Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.
 • Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reușit să dea de ține.

Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne suni la 0754 560 177 | Program: L – V, 08:00 – 17:00 | S, 08:00 – 14:00

Motive pentru care CLARYS.RO refuză returul produselor:

 • deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorată neambalarii corespunzătoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client sau curier (în cazul în care acesta din urmă este nevoit să sigileze conținutul coletului, dacă expeditorul nu o face);
 • deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalarii corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original;
 • utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii.
 • produsele spălate nu se pot returna din motive de igienă.

Important!

 • “Clienți” sau “consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
 • În cazul în care din greșeală ați primit alt produs decât cel comandat de dumneavoastră, acesta se schimbă iar noi vom suporta costurile de transport.
 • Returul este gratuit.
 • Dacă dumneavoastră alegeți să faceți un schimb de produse, se va percepe si se va opri din suma rambursabila taxele aferente serviciului de curierat in valoare 40 lei in cazul unui schimb de produse, reprezentand taxele de livrare tur-retur (20 lei + 20 lei).
 • În cazul în care ați beneficiat de Transport Gratuit la livrarea inițială a produselor si doriți să faceti un retur, voucher-ul de Transport Gratuit se va anula si se va percepe si opri din suma rambursabila inclusiv taxa initiala pentru transport in valoare de 20 lei. Voucher-ul ramane valabil in cazul unui schimb de produse.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conțînând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Prin înregistrarea că membru veți fi solicitat să va alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces că membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Sunteți pe deplin în cunoștință de cauza că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitandu-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Publicitate și legături cu alte site-uri

Sunteți de acord cu următoarele: operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitandu-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/legătură/tranzacție/colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii și/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuți nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menționate.

Copyright

Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietate personală și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru direct a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri privind drepturile de autor, va rugăm să ne contactați pe email.
Dumneavoastră, ca utilizator sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promoții și concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu,sau prin contractele de publicitate încheiate de noi și terți. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site.

Cadourile gratuite se aplică comenzilor a căror valoare totală, excluzând costurile cu transportul, este de minim 200 RON.
De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este valida și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marca înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.
Nu vom fi responsabili în față nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel pierderi.
Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.
Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Imagine
 • SKU
 • Rating
 • Preț
 • Stoc
 • Valabilitate
 • Adaugă în coș
 • Descriere
 • Conţinut
 • Weight
 • Dimensiuni
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?