Politica de retur

Pe site-ul nostru, returnarea produsului se face in cativa pasi simpli, rapizi si fara batai de cap.

Politica noastra de returnare a produsului incepe din ziua in care produsul a ajuns la adresa specificata in comanda.

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ai intrat in posesia lui conform OUG 34/2014. Produsele pot fi returnate doar in aceleasi conditii in care au fost livrate. Produse uzate NU se pot returna! Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de transport la returnare vor fi suportate de client. Termenul maxim legal pentru rambursarea contravalorii produsului este de 14 de zile, dar noi va asiguram ca vom face rambursarea banilor in maxim 14 zile calendaristice de la receptia coletului. Rambursarea banilor se face doar in cont bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza plata produsului catre client sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

– Din motive de igiena, produsele folosite/spalate nu vor fi returnate.
IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Pur si simplu v-ati razgandit sau nu va mai place produsul. Produsul trebuie returnat ca nou, in ambalajul original, sa nu fie rupt, taiat sau spalat cu inalbitori, etc.
 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Garantam calitatea produselor noastre. Produsele pot fi spalate in masina de spalat la temperaturi de maxim 30 de grade si fara a se folosi inalbitori. Daca totusi se decoloreaza, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
 • Produse livrate gresit. Daca s-a gresit produsul sau tipul materialului. De exemplu, daca s-a comandat un produs 100% bumbac, culoarea rosie si un anumit imprimeu, insa ati primit un produs realizat din fibra sintetica, alta culoare si alt imprimeu. Costurile de retur cad in sarcina magazinului nostru.
 • Daca produsul are defecte de fabricatie.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul pe care urmeaza sa-l returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat. Nu se accepta pentru returnare produse rupte, deteriorate, spalate in masina de spalat sau decolorate cu inalbitori si/sau orice alte cazuri in care produsul nu mai poate fi revandut ca un produs nou.

Solicitarile de retur se notifica in scris prin email la contact@clarys.ro , specificand:
– Nume, Prenume
– ID comanda
– Telefon
– Adresa de email
– Produse de returnat
– Motivul returnarii
– Contul IBAN si numele Titularului (in care se face plata returului )

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si fara toate datele de mai sus, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

Date de contact

SC EFIN CONCEPT S.R.L.

CUI: 45104087

Nr. Reg. Com.: J3/2538/2021

IBAN: RO19BTRLRONCRT0CE9594001

Sediu Social: Str. Eugen Lovinescu, Nr. 10, Pitești – Argeș

Email: contact@clarys.ro

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Imagine
 • SKU
 • Rating
 • Preț
 • Stoc
 • Valabilitate
 • Adaugă în coș
 • Descriere
 • Conţinut
 • Weight
 • Dimensiuni
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?